WORKSHOP

Skincare OrganicSpa

Op het einde van deze leerrijke en interactieve workshop zijn deze (en eventueel andere) vragen voor jou allemaal opgelost. 

We gaan van start met een kort woordje uitleg over de werking van de huid, het belang van een degelijke huidverzorging, niet-toxische huidverzorgingsproducten van Organicspa en alle factoren die invloed hebben op de huid (voeding, way of life, …) 

Daarna volgt een analyse van het gelaat met het huidanalysetoestel. Zo krijgen we onmiddellijk een duidelijk beeld over de conditie van jouw huid en wat ze nodig heeft. 

Vervolgens gaan we samen aan de slag. Stap voor stap leer ik jou hoe je het best jouw huid dagelijks kan verzorgen. En leer je kort hoe je de edelsteenrollers en guasha hierbij kan inzetten voor een diepgaander resultaat. Je gaat naar huis met een heel pak nieuwe kennis en een stralende, verzorgde huid.

Deze workshop omvat:

Voor wie?

Voor iedereen die wil weten wat voor een huidtype je hebt en welke producten je best kan inzetten in jouw dagelijkse huidverzorging om zo jouw huid in perfecte conditie te krijgen en te behouden.

Praktisch

Duurtijd: 2H
Waarde: €83,- per persoon
Maximum 2 deelnemers vanwege de persoonlijke begeleiding en service

Wanneer

Deze workshop is enkel op afspraak in te plannen.