WORKSHOP

Kleuradvies met Barbara Vandenbunder

Op het einde van deze leerrijke en interactieve workshop zijn deze (en eventueel andere) vragen voor jou allemaal opgelost. 

In deze workshop leer je welke kleuren je het beste staan en welke kleuren jou krachtiger, speelser of net nog geloofwaardiger maken. Die kleuren zijn toepasbaar op jouw garderobe, accessoires, kapsel en make-up. 

In groepjes van 4 personen neemt Barbara Vandenbunder jou mee in haar verhaal rond kleur. Barbara is imago-consulente, oprichtster van Studio Mino Mineral make-up en gepassioneerd door uitstraling, schoonheid en kleur. Ze heeft haar kennis doorheen de jaren uitgebreid met talrijke cursussen in binnen – en buitenland. 

Barbara leert jou hoe kleur werkt en waar het om draait. Via een intake gesprek leert ze je beter kennen. Daarna ga je individueel voor de spiegel plaatsnemen, om zelf te ervaren wat kleur doet met jouw gezicht. De feedback van anderen is belangrijk bij het eigen kleuradvies, anderen kijken namelijk vaak op een andere manier dan hoe iemand naar zichzelf kijkt en dit kan helpen bij het omarmen van het eigen kleurenpalet.  Bovendien is het erg gezellig om dit in groep te ervaren. 

Als kers op de taart wordt deze workshop afgerond met een make-up sessie met Studio Mino Mineral make-up, waarbij je opgemaakt wordt volgens jouw net ontdekte kleurenpalet.

Deze workshop omvat:

Voor wie?

Voor iedereen die wil stralen in zijn eigen authentieke kleurenpalet. Deze workshop helpt jou om gericht kledij te gaan shoppen in kleuren die jou flatteren. Nooit geen miskopen meer na dit boeiend verhaal rond kleur!

Praktisch

Duurtijd: 3H
Waarde: €173,- per persoon
Minimum 4 deelnemers (individueel boeken is mogelijk en aansluiten bij een groepje)

Wanneer

Deze workshop is enkel op afspraak in te plannen.
Geef me je gegevens door indien je op de hoogte wil gehouden worden van geplande sessies als je als individu bij een groepje wil aansluiten.