WORKSHOP

Fashion Feng Shui stijladvies

Ja! Dan is deze workshop iets voor jou! Een echte eye-opener,
gegarandeerd! 

Ontdek wie je werkelijk bent, je authentieke zelf. Leer hoe je je persoonlijkheid kunt vertalen in je kledij en hoe dit jou kan versterken.

Ervaar hoe je kleding kan kiezen die:

Fashion Feng Shui bekijkt het lichaam als een directe verbinding naar de geest. Het ontcijfert de unieke elementaire expressie van elk lichaam en specificeert de kledij die jouw ziel het beste voedt van binnenuit. 

Deze kennis heeft zoveel meer impact dan alleen op de inhoud van jouw kleerkast. Het gaat over een manier om je te kleden volgens wie je echt bent en die dus jouw persoonlijkheid vertaalt naar een eigen stijl. Het gaat zelfs nog verder: het leert je zelfs hoe je kunt verkrijgen wat je wil in je leven door de juiste kleding te kiezen. Het mooie eraan is dat je jezelf nog veel beter leert kennen en ook mensen rondom jou beter gaat begrijpen.

Deze workshop omvat:

Voor wie?

Voor iedereen die meer zelfvertrouwen en authenticiteit wil uitstralen en dit wil uitdrukken in een eigen unieke stijl.

Praktisch

Duurtijd: 6H
Waarde: €477,- per persoon
De workshop gaat door vanaf 4 deelnemers.

Wanneer

Deze workshop is enkel op afspraak in te plannen.  Geef me je gegevens door indien je op de hoogte wil gehouden worden van geplande sessies, als je als individu bij een groepje wil aansluiten.

Noot: je krijgt een dubbele opdracht mee ter voorbereiding van de workshop die ongeveer een uur van je tijd in beslag neemt.