Wie is Lien?

Als creator van schoonheid en balans help ik mijn klanten op weg om hun innerlijke goud te laten stralen.

Wie ben ik

Lien Seynaeve Holistic Care

Van kinds af, voelde ik het “zorgende” in mij en op mijn 18 de schreef ik mij in voor de opleiding schoonheidsspecialiste in Syntra West. Tijdens deze opleiding ging ik als stagiair aan de slag in verschillende schoonheidssalons, waar ik een onmisbare schat aan beroepservaring opdeed.

Ambitieus als ik was (en ben) richtte ik in 2003 mijn eigen schoonheidsinstituut op, dat door de jaren heen uitgegroeid is tot een holistische huidverzorgingspraktijk. Zowel mijn praktijk, als ikzelf zijn doorheen de tijd enorm geëvolueerd, steeds met behoud van mijn daadkrachtige persoonlijkheid en authentieke stijl. 

In 2017 kwam ik wegens een Burn-out op een kantelpunt in mijn leven. Zowel privé als professioneel mocht ik als hoog sensitieve ziel dichter bij mijn ware zelf leren komen en me durven laten zien, helemaal zoals ik werkelijk ben. Ik ben heel dankbaar voor de inzichten die ik sindsdien mag ontvangen via diverse coachings en workshops rond persoonlijke ontwikkeling. Deze nieuwe manier van kijken naar mezelf en de wereld vloeit ook onlosmakelijk door in mijn behandelingen.

Door mijn eigen “struggle in life” heb ik er dan ook mijn levensmissie van gemaakt om anderen te helpen hun eigen puurheid en kracht te (her)ontdekken. Als creator van schoonheid en balans help ik mijn klanten op weg om hun innerlijke goud te laten stralen.

0 +
Jaar Ervaring

In 2015 werd ik mama van Elena. Deze lieve sloeber is een verrijking voor mijn leven en dat van mijn partner David. Als echtgenote en moeder geniet ik van de tijd die we samen doorbrengen.

Een rijk gevulde gastentafel, omringd door familie en vrienden, dat is genieten voor mij. Als gepassioneerde hobbykok, werk ik het liefst met pure en ambachtelijke producten en groenten uit mijn eigen moestuin. Het kweken van eigen groenten, het wroeten met mijn handen in de aarde- back to basics- brengt me tot rust.

Een verdiepend gesprek of lange wandeling in de natuur, daar haal ik mijn energie uit.

Ho – lis – tic care  [hõ-lis’tik kär]

"Care that incorporates the whole of a person, that is, physical, emotional, and spiritual dimensions"