Minerale Make-up

Vegan & Cruelty Free

Wat is Studio Mino, minerale make-up?

Heb jij een sterke waardering voor natuurlijkheid en duurzaamheid, dan is Studio Mino echt iets voor jou. Het merk is vegan en cruelty free, 100 % natuurlijk, veilig, mineraal en vrij van toxines.

De naam Mino verwijst naar het minimalisme en naar de mineralen in de make-up producten: zo weinig mogelijk ingrediënten, een minimum aan inspanning om aan te brengen en een minimum aan verpakking. Onder het motto: Less is more.

"100 % minerale en vegan make-up, een Belgische productenlijn op basis van pure mineralen exclusief voor het schoonheidssalon, gecreëerd door Barbara Vandenbunder."

Boek jouw afspraak

Vul het formulier in en ik neem met jou contact op of de gewenste datum mogelijk is. 

Avond of Bruids Make-Up

48

Make-Up aan huis

Op aanvraag

5 redenen waarom Studio Mino
anders is dan traditionele make-up:

LICHT EN NATUURLIJK

De minerale make-up van Studio Mino voel je niet op je huid liggen. De zuivere mineralen hechten zich aan het vocht en de oliën van de huid waardoor je precies een tweede huid creëert. Geen maskereffect of een dikke laag foundation.

GEZONDE EN ADEMENDE HUID

Studio Mino verstopt jouw poriën niet, je huid kan blijven ademen waardoor je geen puistjes of verstopte poriën krijgt van jouw make-up.

Alle ingrediënten in onze make-up zijn natuurlijk, zonder synthetische toevoegingen. Hoe uniek is dat? Alle kleuren zijn natuurlijke pigmenten. Geen parfum, geen kleurstoffen, geen bewaarmiddelen, geen siliconen, geen talkpoeder, geen zware metalen. Vegan all the way! Jouw huid neemt 60 % van de stoffen op, dus kies wijs welke je op jouw huid smeert.

LANGHOUDEND

Als je je huid goed hydrateert voor je je make-up aanbrengt, dan blijft je make-up de hele dag zitten. Zowel je foundation, oogschaduw en zelfs lipstick houden een dag lang. De make-up is waterbestendig: fiets je in een regenbui of zweet je je te pletter tijdens het sporten? Met Studio Mino niks aan het handje!

Gebruik de juiste penselen en de juiste techniek voor een langdurig resultaat. Voor tips & tricks: schrijf je in voor onze workshop

SNEL EN EENVOUDIG

Heb jij ook geen zin of tijd om uren voor de spiegel te staan ’s morgens om je op te maken? De Studio Mino make-up is snel en eenvoudig aan te brengen. In 5 minuten kan je er stralend uitzien. Wat foundation, blush, lipgloss en mascara, en je voelt je op en top vrouwelijk!

GESCHIKT VOOR DE GEVOELIGE HUID

Heb jij gemakkelijk irritatie van make-up? Jeuk, bultjes? Een trekkerig gevoel of zelfs tranende ogen? De Studio Mino make-up wordt heel goed verdragen, net omdat ze 100 % natuurlijk is. En daardoor ook vrij van allergenen zoals parfum, bismuth oxychloride, kleurstoffen, siliconen, karmijn.

Volg een workshop

Wil je graag kennismaken met deze lijn? 

Schrijf je dan nu in voor één van onze workshops!