Beautyfood Voedingsadvies

Werkwijze

Op weg naar een gezonde huid

Heb jij een huidprobleem? Dan ligt de reden vaak dieper dan de opperhuid. Samen zoeken we naar een mogelijke oorzaak en pakken we de kern aan, op weg naar een gezonde huid.

Als gecertificeerd Beautyfood practioner, bestudeer ik jouw voedingspatroon en krijg je gericht advies mee om thuis in de praktijk om te zetten. Voeding is namelijk een bepalende factor in het goed functioneren van ons lichaam. De juiste voeding zorgt ervoor dat lichaamscellen zich goed herstellen, waardoor je ook huidproblemen kan voorkomen, genezen of zelfs het verouderingsproces een stuk kan terugdraaien.

De levensduur van lichaamscellen wordt vaak ingekort door ze te voeden met onnatuurlijke producten zoals bewerkte voeding, junkfood en geraffineerde suikers. Deze lege voedingsstoffen brengen de cellen uit balans, waardoor ze hard moeten werken om optimaal te functioneren.

"Om de levensduur van je cellen te verlengen is het noodzakelijk om verse, natuurlijk en weinig bewerkte voeding te eten. Kies daarom voor een zuiver voedingspatroon, en vul eventuele tekorten aan met de juiste supplementen."

Boek jouw afspraak

Vul het formulier in en ik neem met jou contact op of de gewenste datum mogelijk is. 

Voor wie?

Draai de klok terug

Het menselijk lichaam is van nature voorgeprogrammeerd om de juiste voedingsstoffen te herkennen en te verwerken. Wanneer je bewerkte voeding en gifstoffen tot je neemt, moeten je lichaamscellen zeer hard werken om die producten te verteren. Bovendien zorgen ze voor heel wat ontstekingsprocessen in het lichaam, wat ook de oorzaak kan zijn van heel wat huidproblemen. 

Naast voeding zijn ook beweging, slaap, uiterlijke verzorging, ontspanning en een positieve levenshouding even belangrijk voor een gezond lichaam en een stralende huid. 

Naast de Beautyfood Lifestyle zijn supplementen een aangewezen aanvulling. Met de Innersk’n huidsupplementen bieden we een productlijn aan die een compleet antwoord geeft op de meest uiteenlopende uitdagingen van de huid. Innersk’n supplementen ondersteunen huidcondities zoals acne, extreem droge huid, eczeem, couperose, huidveroudering etc. Daarnaast helpen ze jou om je huid en je hele lichaam jong en gezond te houden.

Kies jouw behandeling

Jij bent uniek, en dat is jouw huid ook.

BeautyFood Huidadvies

30 minuten

45

algemene richtlijnen om jouw huidprobleem aan te pakken

BeautyFood Consult

60 minuten

90

analyse van voedingspatroon en gericht voedingsadvies op maat