Organicspa

Waarom kiezen voor gezonde, natuurlijke huidverzorgingsproducten?

De gemiddelde vrouw krijgt jaarlijks maar liefst 2 kg chemicaliën binnen via haar huid door het gebruik van cosmetica. Jouw huid absorbeert 60 % van de stoffen die je aanbrengt en dat beïnvloedt de algemene gezondheid. 

Synthetische ingrediënten in reguliere cosmetica zijn vaak de oorzaak van huidirritaties en vele andere huid – en gezondheidsklachten. Denk maar aan het verstoren van de hormonenspiegel of het beschadigen van het immuunsysteem. Grote gevolgen dus, maar eenvoudig op te lossen:

Bij Lien Seynaeve – Holistic care kiezen we heel bewust voor de gezonde én vegan producten van Organicspa: gezonde ingrediënten, geen toxines, enkel 100 % natuurlijke formules die volledig vrij zijn van synthetische toevoegingen. 

Vele merken noemen zichzelf ‘natuurlijk’, terwijl dat meestal het geval niet is. Organicspa gaat een stap verder en kiest voor gecertificeerde biologische verzorging: deze producten bevatten minstens 70 % biologische ingrediënten – een groot verschil met de doorsnee Europees gecertificeerde biologische producten die minimum 10 % biologisch zijn. Organicspa biedt daardoor de garantie op pure zuiverheid. 

"Ben jij je bewust van wat je op je huid smeert? Kies je graag voor gezondheid? Ben je kritisch en wil je enkel zuivere kwaliteit?"

Wees welkom in de wereld van "non-toxic beauty"!