Oosterse huidverbeterende tools

Deze eeuwenoude tools vinden hun oorsprong in de traditionele Chinese geneeskunde. 

Vanuit de Chinese benadering van schoonheid is een mooie, stralende huid de weerspiegeling van een gezonde energiestroom. (CHI of QI)

De edelsteenroller en Gua Sha bevorderen deze gezonde energiestroom door stimulatie van de acupressuurpunten in het gelaat. Ze zorgen voor een gezonde balans. 

Jaderolling en Gua Sha zijn zowel work-out als ontspanning voor de huid

Wat is Jaderolling?

“Een eenvoudige techniek om druk uit te oefenen op de huid en onderliggend weefsel om beweging te creëren onder het huidoppervlak door middel van een roller.”

Wat doet Jaderolling?

De edelsteenrollers zijn ideaal voor dagelijks thuisgebruik omdat ze zo compact en handig zijn. Ze voeden de huid, zorgen voor lymfedrainage en verhogen de microcirculatie. Ze dragen bij tot een levendige, jeugdig uitziende huid. Het geeft de teint een mooie glow. Het is zacht genoeg om te gebruiken rond gevoelige gebieden zoals onder de ogen en op de hals. 

De edelsteenroller is een geweldig middel tegen fijne lijntjes, rimpels en overbelaste, gezwollen huid. Bij correct gebruik wordt de huid verstevigd en vermindert het wallen en zwelling rond de ogen. Door de zachtheid van de stenen en het rol-effect voelt deze behandeling aan als een heerlijke gezichtsmassage. 

De rollers bestaan in verschillende versies. Elke tool wordt gemaakt uit een andere soort edelsteen en heeft zo haar eigen energie en unieke helende eigenschappen. 

Wat is Gua Sha ?

“Met de Gua Sha wordt druk uitgeoefend op het gezicht om zo de eigen natuurlijke bloedcirculatie te verhogen en de huid verfijnder en glad te maken.”

De Gua Sha volgt subtiel de rondingen van je gezicht. Net zoals de jaderoller oefent de Gua Sha druk uit op de huid en het onderliggend weefsel om de circulatie te verbeteren. Daarnaast zorgt de Gua Sha tegelijkertijd voor een lichte stretch van de huid. Zo creëer je een meer zichtbaar resultaat, een nog betere circulatie en een betere ‘myofascial release’,  het lossen van spanningen in het gelaat. 

Welke huidproblemen kunnen behandeld worden met deze tools?

Wat zijn de voordelen van jaderolling en Gua Sha?

Wil je meer weten over deze fantastische huidverbeterende tools? Schrijf je dan in voor de workshop Natural faceliftmet guasha of kies voor een gelaatsbehandeling met jaderolling of Gua Sha.