LED Lichttherapie

Wat is LED Lichttherapie?

“LED Lichttherapie of fototherapie is een zachte behandeling die de kracht van puur licht gebruikt om de natuurlijke verjongings – en herstelprocessen van de huid versnellen.”


Het licht werkt bijzonder effectief voor een groot aantal huidproblemen, zoals veroudering, acné en gevoelige huid condities, zoals rosacea, eczeem en psoriasis.

DermaluxTM is een pijnloze, veilige en relaxerende behandeling zonder hersteltijd. Bovendien stimuleert het licht ook een goed gevoel. Ideaal tijdens de winter, voor wie last heeft van de donkere dagen.

Hoe werkt LED Lichttherapie?

Onze huidcellen raken na verloop van tijd beschadigd door veroudering of letsel, waardoor ze zich niet meer op een normale manier kunnen vernieuwen. Onze huid kan het LED licht absorberen en gebruiken als een energiebron om de huidcel te stimuleren en de genezing te bevorderen van binnen naar buiten. Elke lichtsoort werkt op een specifieke golflengte om de cellen opnieuw op te laden en hen energie te geven om sneller te genezen en te verjongen.

Wat doet LED Lichttherapie?

DermaluxTM zorgt ervoor dat een vermoeide en saaie huid er weer vitaal uitziet. Het resultaat is onmiddellijk zichtbaar. Na een aantal sessies is de huid sterk gehydrateerd, elastischer en stralend, en wordt roodheid en irritatie gekalmeerd.

Een behandelkuur biedt een duidelijke, langdurige verbetering van het huidbeeld en de gezondheid van de huid.

Voor

Na

Welke huidproblemen kunnen behandeld worden?

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Afhankelijk van jouw leeftijd, jouw huidtype en de toestand van jouw huid, kan het aantal behandelingen variëren van 6 tot 10 behandelingen.

Behandelfrequentie is 2 tot 3 keer per week, met een tussenpauze van minimum 48u.
Met LED Lichttherapie bouwen we de resultaten steeds verder op en de verbetering zal zich verderzetten, zelfs tot drie maanden nadat de kuur is gestopt.

Een maandelijkse onderhoudsbehandeling garandeert een blijvend optimaal resultaat. Als ondersteuning raden wij jou aan om onze natuurlijke producten van Organicspa thuis te gebruiken.