Hydrabrasie

Wat is hydrabrasie?

“Hydrabrasie is een techniek om de huid cellulair te vernieuwen, te verfijnen en te hydrateren in een enkele behandeling.”

Met de bijzondere apparatuur van Aquarenew verrichten we op een gecontroleerde wijze een micro huidafslijping die geheel pijnloos is, en met een duidelijk zichtbaar resultaat vanaf de eerste behandeling. 

De procedure is snel en eenvoudig. Het is een aangename behandeling die de huid tegelijk kalmeert, verkoelt, verzacht en glad maakt. De techniek is hygiënisch, pijnloos, niet huidbelastend en veilig. 

Hoe werkt hydrabrasie?

Om het beste resultaat te bekomen, starten we met de ‘droge’ diamond dermabrasie. Die verwijdert de opeenstapeling van de dode huidcellen op het huidoppervlak en voert tegelijkertijd een lymfedrainage uit. 

Daarna volgt de vochtbehandeling met fijne huidpolijsting. Deze reinigt de huid verder en hydrateert ze krachtig. De polijstende kop geeft jouw huid een mooie, gezonde uitstraling en maakt ze glad. 

Wat doet hydrabrasie?

Door gericht een aantal bovenste huidlaagjes te verwijderen wordt het biologisch vernieuwingsproces van de huid gestimuleerd. Bovendien bevordert het de celdeling en worden wekstoffen beter in de huid opgenomen. 

De vochtbehandeling werkt enorm hydraterend en drainerend. Jouw huid voelt na deze behandeling glad, elastisch en krijgt zijn natuurlijke gezonde gloed terug. 

Welke huidproblemen kunnen behandeld worden?

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

De behandeling kan als boost voor de huid, als onderdeel van een gelaatsverzorging uitgevoerd worden. Wil je echter nog meer resultaatgericht gaan werken, dan is een kuur van 4 tot 10 behandelingen aangewezen, in een frequentie van 1 x per week (of per 2 weken, afhankelijk van de gevoeligheid van de huid). Om de beste resultaten te verkrijgen, adviseren wij om de behandeling te combineren met het thuisgebruik van onze producten van Organicspa. 

Een maandelijkse nabehandeling garandeert een blijvend optimaal resultaat.