Hoogwaardige apparatuur

technieken

Jij bent uniek, en dat is jouw huid ook.

LED Lichttherapie

"LED Lichttherapie of fototherapie is een zachte behandeling die de kracht van puur licht gebruikt om de natuurlijke verjongings - en herstelprocessen van de huid versnellen."

LED Lichttherapie

Het licht werkt bijzonder effectief voor een groot aantal huidproblemen, zoals veroudering, acné en gevoelige huid condities, zoals rosacea, eczeem en psoriasis.
Lees verder

Mesotherapie

"Mesotherapie, een evolutionaire nanotechnologie, stimuleert en herstelt het huidcollageen via intercellulaire communicatietherapie."

Mesotherapie

Het werkingsmechanisme van deze behandeling bestaat uit 2 luiken:
Als eerste wordt er een fysische en mechanische stimulatie met microtitanium naaldjes uitgevoerd en tegelijk wordt een serum aangebracht met groeifactoren. Door de eerste fase van microperforatie worden de actieve ingrediënten van dat serum heel diep in de huid ingesluisd. De microkanaaltjes nemen deze actieve werkstoffen op en sluiten zich terug na 10 minuten.
Lees verder

Oosterse huidverbeterende tools

Deze eeuwenoude tools vinden hun oorsprong in de traditionele Chinese geneeskunde. Vanuit de Chinese benadering van schoonheid is een mooie, stralende huid de weerspiegeling van een gezonde energiestroom. (CHI of QI)

Oosterse huidverbeterende tools

De edelsteenroller en Gua Sha bevorderen deze gezonde energiestroom door stimulatie van de acupressuurpunten in het gelaat. Ze zorgen voor een gezonde balans.
Lees verder