Edelsteenmassage

Werkwijze

Edelsteenmassage voor diepgaande ontspanning

Als kind had ik al een bijzondere fascinatie voor de wondere wereld van edelstenen en kristallen, ik droeg ze bij me en thuis hadden we er een aantal mooie exemplaren op de kast pronken.

De laatste jaren ben ik mij gaan verdiepen in deze materie en van hieruit zijn de arrangementen met edelstenen ontstaan. Behandelingen met edelstenen zijn niets nieuws, maar gebaseerd op eeuwenoude kennis.

Alles dat aanwezig is op deze aarde heeft een bepaalde trillingsfrequentie. Zo heeft ook elke edelsteen en kristal zijn eigen helende vibratie.

Wanneer jij bepaalde emotionele of fysieke klachten hebt, of vastzit in bepaalde patronen, dan heb je een bepaalde trilling. Door de hogere trilling van edelstenen toe te voegen, verander je jouw eigen vibratie ten goede en dus ook jouw gehele welzijn.

Deze energetische behandelingen zijn een totaalbeleving. Je krijgt een diepgaande ontspanning, maar terwijl wordt er ook energie opgewekt en blokkades opgelost. Dit is het grote verschil met een gewone massage, waar je achteraf dikwijls een loom en vermoeiend gevoel krijgt. De edelstenen laden je letterlijk op!

Terwijl jij nog geniet van een koffie of thee, luister ik via een intake gesprek graag naar jouw wensen en noden. Tijdens de behandeling stem ik mij hier volledig op af. Aangevuld met rustige muziek op de achtergrond en aromatherapie, laat ik jou op de verwarmde wellnessbank wegglijden in een bubbel van diepe en intense ontspanning.

Boek jouw afspraak

Vul het formulier in en ik neem met jou contact op of de gewenste datum mogelijk is. 

Kies arrangement

Ontdek hier onze edelsteenarrangementen

Voetreflex arrangement

Duurtijd: 60 minuten

83

Rugmassage met edelstenen

Duurtijd: 60 minuten

83

Lichaamsmassage met edelstenen

Duurtijd: 120 minuten

128

Gelaatsmassage met edelstenen

Duurtijd: 60 minuten

74