Access Bars

"Access Bars® is een energetische hoofdbehandeling, voor iedereen die op zoek is naar meer innerlijke rust, en ontspanning."

Werkwijze

Wat is Access Bars?

Access Bars® zijn 32 drukpunten die energiebanen vormen door en om het hoofd. Deze specifieke punten staan in verbinding met verschillende thema’s in jouw leven. Zo heb je drukpunten die staan voor het lichaam, communicatie, geld, controle, creativiteit, vreugde, verdriet, dankbaarheid, manifestatie, heling, veroudering…

Tijdens een sessie worden deze punten in verschillende combinaties licht aangeraakt om zo de energie terug te laten stromen. De elektromagnetische lading van alle gedachten, ideeën, houdingen, beslissingen en overtuigingen die je mogelijk hebben beperkt in de betreffende levensgebieden kan hierdoor worden losgelaten. Er ontstaat meer rust in je hoofd en er komt ruimte en ontspanning in je lichaam. Oude, belemmerende blokkades worden opgeruimd en maken plaats voor nieuwe mogelijkheden.

Bekijk het zoals je de harde schijf van je computer zou defragmenteren, oude bestanden worden gewist en maken plaats voor nieuwe. Je maakt ruimte vrij om meer helpende overtuigingen en emoties te installeren. Tijdens een Access Bars® sessie, lig je ontspannen op een massagebank. Deze behandeling kan ook toegepast worden bij baby’s en kinderen.

De behandeling duurt ongeveer 60 tot 90 minuten. Deze werkt nog 3 à 4 weken door en kan dan herhaald worden. Het beste resultaat bekom je met 3 tot 5 opeenvolgende sessies.

Wat zijn de effecten van Access Bars®?

Boek jouw afspraak

Vul het formulier in en ik neem met jou contact op of de gewenste datum mogelijk is. 

Voor wie?

Access Bars® bij de volgende klachten:

Acces Bars® kan als ondersteunende behandeling worden ingezet, raadpleeg bij ernstige klachten ook steeds een arts.

In het ergste geval voel je je na een Bars® sessie zo ontspannen alsof je een heerlijke ontspannende massage gekregen hebt. In het beste geval verandert je leven ten goede"

Gary Douglas, stichter Access Consciousness ®

Access Bars

60 minuten –  of iets langer, we nemen de tijd die jij op dat moment nodig hebt

83